The dishes we serve are prepared with ingredients produced in our farm. We persist on that as much as possible. This gives us the freedom to check on the quality of the vegetables, the diary products and the final specialties you can find in Zorbas tavern. During this period our farm gives cucumbers, tomatoes, green beans, zucchini, zucchini flowers, green peppers, aubergines, greens and okras! We suggest that you try “musaka” and “imam” made with white Santorini aubergine, okras in the oven, zucchini flowers stuffed with feta cheese, green beans in vinegar and of course Greek salad!
You should also try out the “kagiana” specialty which is scrambled eggs in tomato sauce mixed with local smoked pork.
The grilled sardines’ fillets is also one of our most popular dishes!
Η ταβέρνα μας σερβίρει προιόντα που προέρχονται κατά κύριο λόγο απο το περιβόλι του αγροκτήματός μας και τα ζώα που κατοικούν εκεί. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε αγνό φαγητό.
Την περίοδο αυτή το αγρόκτημα μας δίνει:
Αγγουράκια, ντομάτες, φασόλια, κολοκύθια & κολοκυθοανθούς, πιπεριές, μελιτζάνες, βλήτα, μπάμιες.
Δοκιμάστε μουσακά και μελιτζάνες ιμάμ, μπάμιες στο φούρνο, κολοκυθοανθούς γεμιστούς με φέτα, φασολάκια ουζομεζέ και χωριάτικη σαλάτα απο τον κήπο μας!
Κλασικές επιτυχημένες επιλογές ο καγιανάς με παστό δικής μας παραγωγής και οι ψητές σαρδέλες χωρίς κόκκαλο!
Τέλεια, ερχόμαστε για μουσακά, με τις άσπρες μελιτζάνες που είναι γλυκιές σαν μέλι!